fredag 7. mars 2008

Onsdag 5.mars besøks dag i Skien

På besøk hos Cecilie og Pan.
Dro på formiddagen til Skien for å besøke Cecilie og pan, etter på skulle jeg til Hilde og hennes puddler.
Det var kjempe hyggelig, jeg hadde med meg mine tre, Cecilie hadde Pan og Tordis som også var på besøk hadde med seg shiro og sherpa. Vi gikk en god tur i det fine tur området rundt der Cecilie bor. Det var et rimelig koselig sted å bo på. Hundene sprang løse og stor koset seg, var litt av en utfordring for hannene da Mia og Zanita er i starten av løpetiden.
Etter på tok vi noen av hundene i bilen og tok kun med inn Sherpa, Diva og Pan inn til Cecilie. Vi koset oss med kaffe og noen boller. Tiden gikk fort og før vi fikk sukket for oss så var kl 15.00.

På besøk hos Hilde.
Jeg hadde avtalt å være hos Hilde kl 15.00, jeg fikk en melding om at hun var forsinket så det passet jo fint, jeg fikk sendt en meldign tilbake om det var også vi.
Da vi kom fram tok jeg med alle hundene inn, der fikk vi hilse på Malin og den nydelige lille Toy puddel tispen Mia som Hilde akkurat har fått fra Danmark. Hun var så nydelig at det var på nære nippet at jeg tok henne med meg hjem:)
Hilde serverte meg mat og vi pratet og koset oss. Så var kvelden alt kommet og jeg måtte nok kjøre hjem. Ingen ting er hyggeligere enn å være sammen med likesinnede og prate om vår lidenskap.

Ingen kommentarer: